Thurøgade 64, 5000 Odense C

Boligareal

107 m2

Kontant

3.195.000

Værelser

4

Byggeår

2012

Energimærke

A2010

Super dejligt enderækkehus. Huset præsenterer sig flot mod det lukkede vænge og med indbygget carport og udhus. Kun nabo til den ene side - det giver en god følelse af privatliv. Boligen er lige til at flytte ind og vi er sikre på, at når I først har set ejendommen, så har I købt. Ejendommen er opført i 2012 i lækre materialer, super dejligt beliggende i måske en af Odenses hyggeligste kvarterer, og ihvertfald i et stille område.

Vi tilbyder Jer Thurøgade 64 - et skønt hus med den helt rette indretning til en familie. Let og overskuelig og næsten uden vedligeholdelse. Kan det være bedre? Boligen er virkelig lækker og i gode materialer. Der er gulvvarme overalt under klinker og parketgulve. Der er store vinduespartier, loft til kip, som giver en rigtig god, lys og luftig fornemmelse. Fra stuen er der udgang til vestvendt terrasse. Flot køkken med grebsfri elementer fra Schmidt og med plads til langbord til de hyggelige måltider hvor familien samles.

Indretningen byder på soveværelse med skabsvæg og to børneværelser med faste skabe. Det kunne også være et gæsteværelse og eventuelt kontor. Mulighederne er mange.

Badeværelset har en fin størrelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fordelergang giver boligen sammenhæng og er naturligvis også med klinker og varme i gulvet.

Matriklen er så fint lukket af med eksklusivt Pithegn rækværk.
Ejendommen er beliggende i det dejlige skibshuskvarter - et trygt og godt sted at bo, og hvor alting er lige i nærheden. Tæt på Sct. Hans skolen, flere børneinstitutioner og ikke mindst de hyggelige butikker i Skibhuskvarteret. Her er alt hvad man kan ønske sig og nemt til dagligevareindkøb. Der er kun kort afstand til Centrum, Ring 2 med Odins Bro, havnen og Stige Ø, som helt sikkert er et oplagt uflugtssted.

Bestil en fremvisning og oplev det selv. I bliver ikke skuffet.

Kontant
3.195.000
Udbetaling
160.000
Ejerudgift/md
3.006
Brutto
18.286
Netto
14.473
Boligareal
107 m2
Grundareal
303 m2
Antal rum
4
Garage/Carport
Nej
Energimærke
A2010
Byggeår
2012
Boligtype
Villa
Sagsnr.
19012