Egeparken 66, 5772 Kværndrup

Boligareal

0 m2

Kontant

510.784

Værelser

0

Byggeår

0

Energimærke

BYG DIT DRØMMEHUS I EGEPARKEN, KVÆRNDRUP

Egeparken er beliggende i Kværndrups østlige del. Kværndrup er en mindre landsby med kort afstand til handelsbyen Ringe og en central beliggenhed ift. motorvejen og toget mellem Odense og Svendborg. Kværndrup har også let adgang til Nyborg og Faaborg. I Kværndrup er der et stærkt fællesskab og engagement, som bl.a. viser sig, når der afholdes Egeskov Marked.

Egeparken er et etableret kvarter, der byder på 17 parcelhusgrunde på 900 til 1800 m2. Prisen for byggegrundene er 347 kr. pr. m2 incl. tilslutningsbidrag til kloak, vand og varme. Ring og hør nærmere på de enkelte grund og deres beliggenhed.

Fra Egeparken er der stiforbindelse til Kværndrups øvrige stinet, så du let og trygt kan komme til skoler, børnehaver, bymidte m.v. I Kværndrup er der mulighed for at få alle dagligdagens fornødenheder, og der er et rigt foreningsliv for hele familien.

Bygningsbestemmelserne er fastlagt i lokalplanen og lovgivningen i øvrigt. Nedenfor følger et udpluk af lokalplanens bestemmelser:

Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 25.
Bebyggelsen må opføres i en eller halvanden etage afhængigt af område.
Bebyggelsen skal opføres som lavenergibebyggelse fx solvarme og -celler eller jordvarme.
Der er pligt til medlemskab af grundejerforening. Den kommende grundejerforening skal stå for etablering, drift og vedligeholdelse af fællesarealer og stier. Gennem grundejerforeningen kan du være medbestemmende ift. udviklingen af fx legepladser på fællesarealerne.

Kontant
510.784
Udbetaling
30.000
Ejerudgift/md
525
Brutto
3.168
Netto
2.488
Grundareal
1.472 m2
Garage/Carport
Nej
Boligtype
Helårsgrund
Sagsnr.
17834A