Rugårdsvej 118, 2., 5000 Odense C

Boligareal

54 m2

Kontant

1.395.000

Værelser

2

Byggeår

1935

Energimærke

E

Til den studerende, singlen eller det unge par er denne lejlighed ideel. Lejligheden er meget delevenlig og er beliggende i rolige omgivelser nær indkøb, 5 min. på cykel til gågaden i Odense City med et hav af specialforretninger, Odense Banegård, busforbindelser og tæt på uddannelsesinstitutioner. Letbanen er lige om hjørnet, så nemmere kan det ikke være. En super kombination af byliv og en rolig hjembase.

Lejligheden er meget delevenlig og dermed ideel som forældrekøb eller som investeringslejlighed specielt fordi lejlighedens 2 rum stue og soveværelse er næsten identiske.

Fra entréen i lejligheden er der adgang til ca. 10 år gammelt køkken. Endvidere adgang til badeværelse. Nuværende ejer har renoveret og istandsat med udskiftning af alle lejlighedens radiatorer, alle synlige rør på badeværelse er udskiftet for 1 år siden, alle gulve er slebet og ludbehandlet for 1 år siden. Alle lejlighedens vægge er afdampet og fuldspartlet og opsat nyt tapet. Ejendommen er nymalet for 1 år siden, så alt i alt fremstår lejligheden i rigtig god stand og klar til indflytning.

Lejligheden har desuden egen altan.

Lejligheden er beliggende i en pæn ejendom med en velfungerende ejerforening, hvor der også er fælles cykelkælder, vaskerum og eget kælderrum.

Ejendommen er i gang med renoveringsprojekt omfattende nye ydredøre og ny udvendige Velfac vinduer i alle lejligheder. Herudover nye dørtelefoner.

Lejligheden kan overtages straks.

Vi fremviser alle ugens dage og glæder os til at høre fra dig...

Kontant
1.395.000
Udbetaling
70.000
Ejerudgift/md
1.756
Brutto
8.222
Netto
6.610
Boligareal
54 m2
Antal rum
2
Garage/Carport
Nej
Energimærke
E
Byggeår
1935
Boligtype
Ejerlejlighed
Sagsnr.
18740